No items found.

Våra Tjänster

Vi är ett sadelmakeri med lång erfarenhet av specialtillverkning för bilsäten och båtinredningar. Större delen av de jobb vi utför är reparationer och nytillverkning av inredningar för olika typer av fordon. Sammanfattningsvis kan man säga att vi hjälper till med all form av beklädnad av inredning av offentliga miljöer, tex restaurangsoffor, gymdynor med mera samt klädsel och inredning för alla typer av fordon. Vill du veta mer är det alltid enklast att slå oss en signal så tar vi det därifrån.

Alltid med kunden i centrum.

BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman är grundat av Tony Svensson som drivit bilsadelmakeriet i egen regi sedan februari 1995.
Innan firman startades lades grunderna via en 3-årig praktikutbildning genom Sankt Görans Gymnasium. Genom åren har vi varit involverade inom olika projekt där vi hjälpt till med allt från enkla uppgifter såsom gymdynor& restaurangsoffor till rena specialjobb där varje tum har anpassats efter kundens specifika önskemål. 

Vår långa erfarenhet garanterar er ett väl ufört hantverk och vi lämnar gladeligen referenser på tidigare jobb. Idag har vi vår verkstad ute på Ekerö och samarbetar med flertalet bilverkstäder och båtmariner vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar på det mesta vad gäller inredning, kapell, reparationer med mera.

Telefon: 08-982824
Mobil: 070-723 1661

Hammarkvarnsvägen 9,
179 75 Skå

hemsida
från yambird

© BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman

admin