No items found.

Om oss

BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman är grundat av Tony Svensson som drivit bilsadelmakeriet i egen regi sedan februari 1995. Innan firman startades lades grunderna via en 3-årig praktikutbildning genom Sankt Görans Gymnasium. Genom åren har vi varit involverade inom olika projekt där vi hjälpt till med allt från enkla uppgifter såsom gymdynor& restaurangsoffor till rena specialjobb där varje tum har anpassats efter kundens specifika önskemål.
Vår långa erfarenhet garanterar er ett väl ufört hantverk och vi lämnar gladeligen referenser på tidigare jobb. Idag har vi vår verkstad ute på Ekerö och samarbetar med flertalet bilverkstäder och båtmariner vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar på det mesta vad gäller inredning, kapell, reparationer med mera.

Reportage

Genom åren har vi varit involverade i flera reportage och våra jobb har varit med i flertalet magasin och branschtidningar.
Vi lägger inte upp alla reportage vi varit med i och för men nedan har ni några länkar om oss och vad vi gjort tidigare.

Reportage med Enterprise

Reportage med NR Magazinet

Telefon: 08-982824
Mobil: 070-723 1661

Hammarkvarnsvägen 9,
179 75 Skå

hemsida
från yambird

© BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman

admin