No items found.

Motorsport

Här kommer vi löpande lägga upp jobb som berör motorsport. Vi har sedan 1995 gjort otalt med läckra jobb och så småningsom ska vi få upp större delen av de projekten på den här sidan. Men just nu får ni nöja er med 1-2 bilder eller kontakta oss så kan vi ge fler referenser.

Alltid med kunden i centrum.

BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman är grundat av Tony Svensson som drivit bilsadelmakeriet i egen regi sedan februari 1995.
Innan firman startades lades grunderna via en 3-årig praktikutbildning genom Sankt Görans Gymnasium. Genom åren har vi varit involverade inom olika projekt där vi hjälpt till med allt från enkla uppgifter såsom gymdynor& restaurangsoffor till rena specialjobb där varje tum har anpassats efter kundens specifika önskemål. 

Vår långa erfarenhet garanterar er ett väl ufört hantverk och vi lämnar gladeligen referenser på tidigare jobb. Idag har vi vår verkstad ute på Ekerö och samarbetar med flertalet bilverkstäder och båtmariner vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar på det mesta vad gäller inredning, kapell, reparationer med mera.

Telefon: 08-982824
Mobil: 070-723 1661

Hammarkvarnsvägen 9,
179 75 Skå

hemsida
från yambird

© BOAT and CAR FASHION by Magic Craftsman

admin